Про відмову у зміні адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку Калашнікової Людмили Павлівни

  • 08.09.2022

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

_____________      м.Фастів                                   № _________

Про відмову у зміні адреси об’єкту

нерухомого майна – житловому будинку

Калашнікової Людмили Павлівни

 

На виконання статей 261 – 265 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 7 липня 2021 р. № 690 «Про затвердження Порядку присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна», на підставі заяви Калашнікової Людмили Павлівни про зміну адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку по вул. Миру, 31-А в селищі Борова Фастівського району Київської області та пакету документів, керуючись ст. 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Фастівської міської ради вирішив:

 

  1. Відмовити Калашніковій Людмилі Павлівні у зміні адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку *** на підставі п.1 ч.15 ст.263 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» – подання неповного пакета документів та п. 52 «Порядку присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна».

Керуючись ч.12 ст.263 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» в поданому пакеті документів для зміни адреси відсутні:

  • документ, що засвідчує прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкта (крім випадків, якщо об’єкт нерухомого майна створюється шляхом поділу, об’єднання або виділення без проведення будівельних робіт, що відповідно до законодавства потребують отримання дозволу на їх проведення), – у разі, якщо відомості про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкта не внесено до Реєстру будівельної діяльності.

Керуючись п. 52 «Порядку присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна»:

  • у разі виявлення дублювання номерів об’єктів нерухомого майна, один чи більше з яких не є об’єктами державної чи комунальної власності та не підпадають під випадки, зазначені у пункті 50 цього Порядку, зміна, коригування адреси здійснюються на підставі рішення суду.
  1. Рекомендувати гр. Калашніковій Л.П. звернутися до суду з позовом про зміну адреси житловому будинку.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Зикову О.Б.

 

 

     Міський голова                                                                           Михайло НЕТЯЖУК

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ