Про  скликання  п’ятнадцятої сесії  Фастівської  міської  ради  VІІІ  скликання

  • 23.11.2021

ФАСТІВСЬКА  МІСЬКА  РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

Від 18.11.2021                                                                               № 352од

 

Про  скликання  п’ятнадцятої

сесії  Фастівської  міської  ради 

VІІІ  скликання

Керуючись пп.8, 20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1.Скликати  п’ятнадцяту сесію Фастівської міської ради восьмого  скликання  9 грудня  2021  року  о  10.00  год. в   залі засідань  адмінбудинку рад  з наступним  порядком  денним:

  1. Про внесення змін до рішення міської ради № 49-ІV-VІІІ від 23.12.2020 року «Про міський  бюджет Фастівської міської територіальної громади на 2021 рік».
  2. Про надання дозволу на зміну видів економічної діяльності, затвердження нового скороченого найменування, затвердження нової редакції Статуту та місцезнаходження Комунального закладу Фастівської міської ради «Фастівський центр позашкільної роботи» (ЄДРПОУ 38797366).
  3. Про надання дозволу на зміну видів економічної діяльності Фастівському навчально-виховному комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7 – центр військово-патріотичного виховання «Гарт» Фастівської міської ради Київської області.
  4. Про надання дозволу на проведення процедури ліцензування Фастівській школі народної майстерності Фастівської міської ради Київської області.
  5. Про надання дозволу на проведення процедури ліцензування Фастівській станції юних натуралістів Фастівської міської ради Київської області.
  6. Про надання дозволу на проведення процедури ліцензування Фастівському навчально-виховному комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7 – центр військово-патріотичного виховання «Гарт» Фастівської міської ради Київської області.
  7. Про надання дозволу на проведення процедури ліцензування Комунальному закладу Фастівської міської ради «Дитячо-юнацька спортивна школа».
  8. Про надання дозволу на проведення процедури ліцензування Комунальному закладу Фастівської міської ради «Фастівський центр позашкільної роботи».
  9. Про затвердження Статуту Комунального закладу «Інклюзивно-ресурсний центр» Фастівської міської ради Київської області (у новій редакції).
  10. Про затвердження символіки мікрорайону Заріччя міста Фастова Київської області.
  11. Про затвердження символіки мікрорайону Казнівка міста Фастова Київської області.
  12. Про деякі питання щодо надання фінансової підтримки громадським організаціям ветеранів у 2022 році.
  13. Про внесення доповнень до Переліку першого типу об’єктів територіальної громади, в особі Фастівської міської ради, що підлягають передачі в оренду, шляхом проведення аукціону та включення до переліку нежитлових приміщень, що знаходяться на балансі Управління  розвитку територій та благоустрою Бортниківського, Веприцького, Малоснітинського, Великоснітинського, Фастівецького старостинських округів Фастівської міської ради.
  14. Про внесення доповнень до Переліку першого типу об’єктів територіальної громади, в особі Фастівської міської ради, що підлягають передачі в оренду, шляхом проведення аукціону та включення до переліку нежитлових приміщень, що знаходяться на балансі Управління регіонального розвитку і житлово-комунального господарства Борівського, Оленівського, Мотовилівського, Мотовилівськослобідського старостинських округів Фастівської міської ради.
  15. Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Фастівської міської територіальної громади на 2022 рік.
  16. Про затвердження Програми фінансової підтримки  приміських   залізничних перевезень на 2022 рік.
  17. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів у сфері господарської діяльності на 2022 рік.
  18. Про затвердження Комплексної програми профілактики злочинності, зміцнення правопорядку, охорони прав і свобод громадян на території Фастівської міської територіальної громади на 2022-2023 роки.
  19. Про затвердження Програми шефської допомоги управлінню військової частини А1728 Військово-Морських Сил Збройних Сил України на 2022 – 2023 роки.
  20. Про затвердження Програми взаємодії та підтримки регіональних  засобів масової інформації на території Фастівської міської територіальної громади на 2022-2023 роки.
  21. Про затвердження Програми реалізації добровільного медичного страхування працівників бюджетної сфери Фастівської міської територіальної громади на 2022-2023 роки.
  22. Про внесення змін до додатку Цільової комплексної Програми «Охорона здоров’я населення Фастівської міської територіальної громади» на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням Фастівської міської ради № 47-ІV-VІІІ від 23.12.2020 року.
  23. Про затвердження Програми інформатизації діяльності Фастівської міської ради та її виконавчих органів на 2022-2025 роки.
  24. Про затвердження інвестиційної Програми у сфері централізованого водопостачання та водовідведення Комунального підприємства Фастівської міської ради «Фастівводоканал» на 2022 рік.
  25. Про затвердження Програми придбання доступного житла у Фастівській міській територіальній громаді на 2022-2023 роки.
  26. Про міський бюджет Фастівської міської територіальної громади на 2022 рік.
  27. Про дострокове припинення повноважень старости Малоснітинського старостинського округу.
  28. Про внесення змін до рішення Фастівської міської ради № 76-VІІ-VІІІ від 11.02.2021 року «Про утворення, визначення чисельності та затвердження персонального складу виконавчого комітету Фастівської міської ради VІІІ скликання».
  29. Про внесення змін до рішення міської ради № 5-ІІ-VІІІ від 24.11.2020 року «Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її  виконавчих  органів».
  30. Про відкриття відділення армспорту в ДЮСШ «Локомотив» відділу з питань фізичної культури та спорту виконавчого комітету  Фастівської міської ради.
  31. Про затвердження передавального акту майна (лічильників електричної енергії та лічильників обліку природного газу) від Комунального некомерційного підприємства Фастівської міської ради «Фастівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» до правонаступника Комунального некомерційного підприємства Фастівської міської ради «Фастівський міський центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги».
  32. Про надання дозволу на приватизацію житлових приміщень мешканцям гуртожитку по вул. Олександра Свірського, 1-Б в     смт Борова, Фастівського району Київської області.
  33. Про звернення Фастівської міської ради Київської області до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо недопущення внесення змін до Бюджетного кодексу України, передбачених законопроектом № 6062.
  34. Земельні питання.
  35. Р і з н е.

2.Відділу організаційного забезпечення діяльності ради та її органів довести до відома депутатів міської ради про скликання п’ятнадцятої сесії  Фастівської  міської  ради VІІІ скликання.

 

 

 

 

Міський голова                                                                            М.В.Нетяжук

 

 

 

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ