Про стратегічну екологічну оцінку при внесенні змін до плану зонування території міста Фастова

  • 06.04.2021

ПРОЕКТ

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Про стратегічну екологічну оцінку при внесенні змін

до плану зонування території міста Фастова

З метою визначення встановлення правових та організаційних засад оцінки впливу на довкілля, забезпечення екологічної безпеки, охорони довкілля, раціонального використання і відтворення природних ресурсів у процесі прийняття рішень про провадження господарської діяльності, яка може мати значний вплив на довкілля,  враховуючи лист № 3-511 від 02.04.2021 року ДП Український державний науково-дослідний інститут проєктування міст «Діпромісто» імені Ю.М. Білоконя, керуючись ст.2 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», «Про оцінку впливу на довкілля», розділом IV наказу Міністерства екології та природних ресурсів України №296 від 10.08.2018 «Про затвердження методичних рекомендацій із здійснення стратегічної екологічної оцінки документів державного планування», ст.18 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст.25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної депутатської комісії з питань земельних відносин та містобудування,

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Не виконувати стратегічну екологічну оцінку до містобудівної документації «Внесення змін до плану зонування території міста Фастів Київської області».
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади та постійну комісію з питань земельних відносин та містобудування.

 

 

Міський  голова                                                                             М.В.Нетяжук

 

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ