Відбулося засідання оперативного Штабу

  • 22.05.2020

У Фастові вже 27 випадків захворювання на COVID-19. За добу отримали ще два підтвердження ПРЛ-тесту. Але й 10 фастівчан одужали.

Це сьогодні було озвучено під час засідання міського оперативного штабу з координації дій щодо недопущення поширення та розповсюдження на території міста випадків захворювань, спричиненим коронавірусом COVID – 19.

Мова також йшла і про пом’якшення карантинних заходів, яких у місті очікувати не варто. Адже епідемічна ситуація Київщини така, що не дозволяє жодних послаблень. Більше про це ТУТ: http://www.fastiv-rada.gov.ua/21830-2/

Мобільні бригади міста працюють у напруженому режимі. Щодня медичним працівникам брати біологічний матеріалів у пацієнтів для тестів на  COVID – 19. А це, м’яко кажучи, немало.

Для потреб медичних працівників, як первинки, так і вторинки, а також екстренки, будуть придбані засоби індивідуального захисту за кошти міського бюджету.

Для перевезення працівників лікарні буде придбано пальне за кошти міського бюджету. Також для ЦРЛ будуть придбані ще 6 пересувних бактерицидних ламп.

Поліція працює в посиленому режимі. Зі слів працівника поліції, що був присутній на засіданні Штабу, порушень у місті, що стосуються карантинних заходів, за останній тиждень не виявлено.

ДОДАТКОВО обговорено:

  • У місті все ще триває тваринний карантин (сказ у котів та собак). Проводиться безкоштовна вакцинація, спеціалісти у даному питанні тісно співпрацюють з вуличкомами та депутатами на округах. АЛЕ є чимало фастівчан, котрі відмовляються щепити своїх пухнастих улюбленців.
  • За рішенням Держпродспоживслужби, від завтра у Фастові відкривається Вечірній ринок

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ