Про визначення переможців конкурсу №27 на право пасажирських перевезень на міських автобусних маршрутах загального користування №1 «Привокзальна площа – Кадлубиця», №2 «Привокзальна площа – Унава» та №3 «Привокзальна площа – Заріччя»

  • 06.09.2019

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

Від _05.09.2019                                                                                                             № _452

м.Фастів

 

Про визначення переможців конкурсу №27

на право пасажирських перевезень на

міських автобусних маршрутах загального

користування №1 «Привокзальна площа –

Кадлубиця», №2 «Привокзальна площа –

Унава» та №3 «Привокзальна площа –

Заріччя»

 

Відповідно до вимог ст.44 Закону України «Про автомобільний транспорт», Постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року №1081 «Про Затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», Постанови Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 року №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту», керуючись пп.12 п.а ч.І ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та рішеннями виконавчого комітету Фастівської міської ради від 19.02.2018 року №95 «Про здійснення функцій робочого органу по проведенню конкурсу на право пасажирських перевезень на міських автобусних маршрутах загального користування» та від 16.03.2018 року №159 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Фастівської міської ради від 16.03.2018 року №159 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Фастівської міської ради від 24.01.2018 року №29 «Про затвердження типової форми договору про організацію перевезень пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування»», враховуючи протокольне рішення конкурсного комітету з визначення перевізників пасажирів автомобільним  транспортом загального користування від 15.08.2019 року, виконавчий комітет вирішив:

  1. Затвердити протокольне рішення конкурсного комітету від 15.08. 2019 року щодо визначення переможців конкурсу №27 на право пасажирських перевезень на міських автобусних маршрутах загального користування №1 «Привокзальна площа – Кадлубиця», №2 «Привокзальна площа – Кадлубиця» та №3 «Привокзальна площа – Заріччя».
  2. Встановити граничний тариф на перевезення пасажирів на вищезазначених маршрутах згідно рішення виконавчого комітету Фастівської міської ради «Про погодження граничних тарифів на перевезення пасажирів».
  3. Сектору торгівлі та транспорту виконавчого комітету Фастівської міської ради підготувати договір про організацію перевезень пасажирів на вищезазначеному міському автобусному маршруті загального користування з урахуванням безкоштовного перевезення пільгових категорій громадян згідно чинного законодавства.
  4. Укласти договір про організацію перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування з перевізниками-переможцями конкурсу, а саме:

ТОВ  «Фастів Авто Транс» – маршрут №1 «Привокзальна площа – Кадлубиця» – терміном на  5 років;

ТОВ «Фастів Авто Транс» – маршрут №2 «Привокзальна площа – Унава» – терміном на  5  років;

ТОВ «Фастів Авто Транс» – маршрут №3 «Привокзальна площа – Заріччя» – терміном на на  5 років.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Зикову О.Б.

Міський голова                                                                  М.В. Нетяжук

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішенням виконавчого комітету

№_452_ від __05.09.2019__

 

ПРОТОКОЛ

засідання конкурсного комітету з визначення перевізників пасажирів автомобільним  транспортом загального користування в місті Фастові

15.08.2019 року                                            10:00                                       м.Фастів, пл.Соборна, 1,

каб.302

 

Присутні:

Голова конкурсного комітету:

Зикова Олена Борисівна – перший заступник міського голови;

Заступник голови конкурсного комітету:

Рябоконь Анна Сергіївна – начальник управління економіки та міжнародного співробітництва;

Члени комітету:

Павленко Олексій Миколайович – віцепрезидент спілки автотранспортників Київщини;

Карасик Олег Олександрович – голова всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз чорнобильців-ліквідаторів»;

Поздняков Денис Вадимович – заступник начальника відділу надання адміністративних послуг Київського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки;

Зінов’єв Олександр Володимирович – старший інспектор з особливих доручень відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції в Київській області, старший лейтенант поліції;

Кудь Роман Володимирович – депутат міської ради.

Секретар конкурсного комітету:

Кабанець Тетяна Вікторівна – завідуючий сектором торгівлі і транспорту.

Учасники конкурсу:

Перевізники: ТОВ «Фастів Авто Транс», за довіреністю Федун Костянтин Олександрович (додаток 1), ТОВ «Фастів-Автотранс», директор Федун Костянтин Олександрович.

Порядок денний:

  1. Відкриття засідання.
  2. Розгляд заяв претендентів по визначенню їх перевізниками на маршруті загального користування №1 «Привокзальна площа – Кадлубиця». Аналіз поданих документів.

2.1. Початок закритого засідання.

2.2. Оголошення результатів конкурсу.

  1. Розгляд заяв претендентів по визначенню їх перевізниками на маршруті загального користування №2 «Привокзальна площа – Унава». Аналіз поданих документів.

3.1. Початок закритого засідання.

3.2. Оголошення результатів конкурсу.

  1. Розгляд заяв претендентів по визначенню їх перевізниками на маршруті загального користування №3 «Привокзальна площа – Заріччя». Аналіз поданих документів.

4.1. Початок закритого засідання.

4.2. Оголошення результатів конкурсу.

 

  1. Відкриття засідання.

СЛУХАЛИ:  Зикову О.Б.

Проінформувала присутніх про те, що ведеться технічний аудіозапис засідання.

Внесла пропозицію про відкриття засідання конкурсного комітету з визначення перевізників пасажирів автомобільним транспортом загального користування в місті Фастові.

Голосували:

«За»:

Зикова О.Б.

Рябоконь А.С.

Павленко О.М.

Карасик О.О.

Поздняков Д.В.

Зінов’єв О.В.

Кудь Р.В.

«Проти» – 0

«Утрималась» – 0.

«За»  – 7, «Проти» – 0, «Утрималось» – 0.

Рішення прийнято одноголосно.

 

Повідомила присутнім про те, що рішенням виконавчого комітету Фастівської міської ради від 02.07.2019 року №367 було оголошено конкурс №27 на право пасажирських перевезень на міських автобусних маршрутах загального користування. В міськрайонній газеті «Перемога» від 11 липня 2019 року №29 подано оголошення на 3 об’єкти конкурсу №27, а саме: №1 «Привокзальна площа – Кадлубиця», №2 «Привокзальна площа – Унава» та №3 «Привокзальна площа – Заріччя».

Кінцевий термін прийняття документів оголошено 01.08.2019 року включно. Документи для участі в конкурсі подали 2 претенденти: ТОВ «Фастів Авто Транс» та ТОВ «Фастів-Автотранс».

02.08.2019 року відбулось комісійне відкриття пакетів (конвертів) претендентів з позначкою №1, про що зроблено відповідні записи в журналі реєстрації заяв.

До виконавчого комітету Фастівської міської ради надійшли листи від Київського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки та від Управління патрульної поліції у Київській області Департаменту патрульної поліції щодо відсутності накладених несплачених штрафних санкцій та невиконаних приписів про усунення порушень ліцензійних умов, зафіксованих порушень  Правил дорожнього руху.

Запросили до залу засідань перевізників-претендентів та в їх присутності секретар конкурсного комітету провів процедуру відкриття конвертів перевізників-претендентів з позначкою №2. Оголосили перелік претендентів на відповідні об’єкти конкурсу.

СЛУХАЛИ: Федуна К.О.

Проінформував присутніх про те, що ТОВ «Фастів-Автотранс» відмовляється брати участь в конкурсі №27 та просить не розглядати подані документи для участі у конкурсі (додаток 2).

  1. Розгляд заяв претендентів по визначенню їх перевізниками на маршруті загального користування №1 «Привокзальна площа – Кадлубиця». Аналіз поданих документів.

На участь у конкурсі на право пасажирських перевезень на міському автобусному маршруті загального користування №1 «Привокзальна площа – Кадлубиця» поступили документи від 2-ох претендентів, а саме: ТОВ «Фастів Авто Транс» та ТОВ «Фастів-Автотранс».

У зв’язку з заявою ТОВ «Фастів-Автотранс» щодо відмови в участі у конкурсі №27 конкурсним комітетом буде розглянуто документи 1-го перевізника-претендента, а саме ТОВ «Фастів Авто Транс».

На засідання конкурсного комітету запрошено представника перевізника-претендента.

Члени конкурсного комітету ознайомилися з поданими документами перевізника-претендента. Пакет документів повний, а тому підстав для недопущення перевізника-претендента до  участі  в конкурсі немає.

2.1. Початок закритого засідання.

СЛУХАЛИ:  Зикову О.Б..

Керуючись ст.47 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою КМУ від 03.12.2008 року №1081 розпочинаємо закрите засідання.

Відповідно до ст.13 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою КМУ від 03.12.2008 року №1081, якщо у конкурсі взяв участь один перевізник-претендент, він визначається переможцем у разі його відповідності вимогам до статей 45 і 46 Закону України «Про автомобільний транспорт».

Аналізуючи подані документи було виявлено, що ТОВ «Фастів Авто Транс» відповідає вимогам законодавства.

Питання щодо допущення перевізника ТОВ Фастів Авто Транс» до участі у конкурсі.

Голосували:

«За»:

Зикова О.Б.

Рябоконь А.С.

Павленко О.М.

Карасик О.О.

Поздняков Д.В.

Зінов’єв О.В.

Кудь Р.В.

«Проти» – 0

«Утрималась» – 0.

«За»  – 7, «Проти» – 0, «Утрималось» – 0.

Рішення прийнято одноголосно.

Питання про визнання переможцем конкурсу на право пасажирських перевезень на міському автобусному маршруті загального користування №1 «Привокзальна площа – Кадлубиця» ТОВ «Фастів Авто Транс».

Голосували:

«За»:

Зикова О.Б.

Рябоконь А.С.

Павленко О.М.

Карасик О.О.

Поздняков Д.В.

Зінов’єв О.В.

Кудь Р.В.

«Проти» – 0

«Утрималась» – 0.

«За»  – 7, «Проти» – 0, «Утрималось» – 0.

Рішення прийнято одноголосно.

Переможцем конкурсу по об’єкту конкурсу №1 визначено ТОВ «Фастів Авто Транс».

2.2. Оголошення перевізникам-претендентам результатів конкурсу.

 

  1. Розгляд заяв претендентів по визначенню їх перевізниками на маршруті загального користування №2 «Привокзальна площа – Унава». Аналіз поданих документів.

 

На участь у конкурсі на право пасажирських перевезень на міському автобусному маршруті загального користування №2 «Привокзальна площа – Унава» поступили документи від 1-го претендента, а саме: ТОВ «Фастів Авто Транс».

На засідання конкурсного комітету запрошено перевізника-претендента.

Члени конкурсного комітету ознайомилися з поданими перевізником-претендентом документами. Пакет документів повний, а тому підстав для недопущення перевізника-претендента до участі в конкурсі немає.

3.1. Початок закритого засідання.

СЛУХАЛИ:  Зикову О.Б..

Керуючись ст.47 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою КМУ від 03.12.2008 року №1081 розпочинаємо закрите засідання.

Відповідно до ст.13 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою КМУ від 03.12.2008 року №1081, якщо у конкурсі взяв участь один перевізник-претендент, він визначається переможцем у разі його відповідності вимогам до статей 45 і 46 Закону України «Про автомобільний транспорт».

Аналізуючи подані документи було виявлено, що ТОВ «Фастів Авто Транс» відповідає вимогам законодавства.

 

Питання щодо допущення перевізника ТОВ «Фастів Авто Транс» до участі у конкурсі.

Голосували:

«За»:

Зикова О.Б.

Рябоконь А.С.

Павленко О.М.

Карасик О.О.

Поздняков Д.В.

Зінов’єв О.В.

Кудь Р.В.

«Проти» – 0

«Утрималась» – 0.

«За»  – 7, «Проти» – 0, «Утрималось» – 0.

Рішення прийнято одноголосно.

 

Питання про визнання переможцем конкурсу на право пасажирських перевезень на міському автобусному маршруті загального користування №2 «Привокзальна площа – Унава» ТОВ «Фастів Авто Транс».

Голосували:

«За»:

Зикова О.Б.

Рябоконь А.С.

Павленко О.М.

Карасик О.О.

Поздняков Д.В.

Зінов’єв О.В.

Кудь Р.В.

«Проти» – 0

«Утрималась» – 0.

«За»  – 7, «Проти» – 0, «Утрималось» – 0.

Рішення прийнято одноголосно.

 

Переможцем конкурсу по об’єкту конкурсу №2 визначено ТОВ «Фастів Авто Транс».

3.2. Оголошення перевізнику-претенденту результатів конкурсу.

  1. Розгляд заяв претендентів по визначенню їх перевізниками на маршруті загального користування №3 «Привокзальна площа – Заріччя». Аналіз поданих документів.

На участь у конкурсі на право пасажирських перевезень на міському автобусному маршруті загального користування №3 «Привокзальна площа – Заріччя» поступили документи від 1-го претендента, а саме: ТОВ «Фастів Авто Транс».

На засідання конкурсного комітету запрошено перевізника-претендента.

Члени конкурсного комітету ознайомилися з поданими перевізником-претендентом документами. Пакет документів повний, а тому підстав для недопущення перевізника-претендента до участі в конкурсі немає.

4.1. Початок закритого засідання.

СЛУХАЛИ:  Зикову О.Б..

Керуючись ст.47 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою КМУ від 03.12.2008 року №1081 розпочинаємо закрите засідання.

Відповідно до ст.13 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою КМУ від 03.12.2008 року №1081, якщо у конкурсі взяв участь один перевізник-претендент, він визначається переможцем у разі його відповідності вимогам до статей 45 і 46 Закону України «Про автомобільний транспорт».

Аналізуючи подані документи було виявлено, що ТОВ «Фастів Авто Транс» відповідає вимогам законодавства.

Питання щодо допущення перевізника ТОВ «Фастів Авто Транс» до участі у конкурсі.

Голосували:

«За»:

Зикова О.Б.

Рябоконь А.С.

Павленко О.М.

Карасик О.О.

Поздняков Д.В.

Зінов’єв О.В.

Кудь Р.В.

«Проти» – 0

«Утрималась» – 0.

«За»  – 7, «Проти» – 0, «Утрималось» – 0.

Рішення прийнято одноголосно.

Питання про визнання переможцем конкурсу на право пасажирських перевезень на міському автобусному маршруті загального користування №3 «Привокзальна площа – Заріччя» ТОВ «Фастів Авто Транс».

Голосували:

«За»:

Зикова О.Б.

Рябоконь А.С.

Павленко О.М.

Карасик О.О.

Поздняков Д.В.

Зінов’єв О.В.

Кудь Р.В.

«Проти» – 0

«Утрималась» – 0.

«За»  – 7, «Проти» – 0, «Утрималось» – 0.

Рішення прийнято одноголосно.

Переможцем конкурсу по об’єкту конкурсу №3 визначено ТОВ «Фастів Авто Транс».

СЛУХАЛИ: Кудя Р.В.

Запропонував надати пропозицію Організатору щодо укладання договорів по кожному об’єкту конкурсу терміном на 1 рік.

4.2. Оголошення перевізнику-претенденту результатів конкурсу.

Враховуючи, що Комітетом розглянуто всі конкурсні пропозиції по об’єкту, засідання оголошено закритим.

 

 

 

Голова конкурсного комітету                                                                               О.Б. Зикова

 

Заступник голови конкурсного комітету                                                         А.С. Рябоконь

 

Секретар конкурсного комітету                                                                          Т.В. Кабанець

 

Члени комітету:

 

                                                                             О.М. Павленко

О.О. Карасик

Д.В. Поздняков

О.В. Зінов’єв

Р.В. Кудь

 

конк довіреність

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ