У Центрі “Родина 4.5.0” стартував навчальний курс «Як працювати з ветеранами та розуміти їхні потреби» від організації Veteran Hub

  • 06.04.2023

Сьогодні в Центрі підтримки та медико-психологічної реабілітації для військовослужбовців та їх родин «Родина 4.5.0» стартував навчальний курс «Як працювати з ветеранами та розуміти їхні потреби» від організації Veteran Hub.

Команда у складі лектора, кейс-менеджера та психолога розповіли фахівцям установ та організацій Фастівської громади, які вже працюють або ж працюватимуть з ветеранами, як якісно розширити спектр допомоги даній категорії населення, як працювати з ветеранами тощо.

До Центру разом з міським головою Михайлом Нетяжуком завітав Віталій Власюк, заступник голови Київської ОВА. Він ознайомився з роботою проекту «Родина 4.5.0» та висловив готовність усіляко підтримувати роботу Центру.

Наразі навчання пройшли дві групи фахівців. Співпраця в даному напрямку з Veteran Hub триватиме надалі.

Інформаційно: Veteran Hub – простір для ветеранів та громадських організацій, що працюють у сфері ветеранських справ. Був створений задля централізованого надання послуг ветеранам, працівникам сектору безпеки, їхнім рідним та близьким, а також для підтримки процесу інтеграції бійців у цивільне життя.

 

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ