Про затвердження Порядку надання платних послуг закладами фізичної культури і спорту відділу з питань фізичної культури та спорту виконавчого комітету Фастівської міської ради, Прейскуранту цін та погодження Переліку платних послуг

  • 17.04.2024

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

№237                                                                           15.04.2024

м. Фастів

 

 

Про затвердження Порядку надання

платних послуг закладами фізичної культури

і спорту відділу з питань фізичної культури

та спорту виконавчого комітету

Фастівської міської ради, Прейскуранту цін

та погодження Переліку платних послуг

Розглянувши звернення начальника відділу з питань фізичної культури та спорту виконавчого комітету Фастівської міської ради, відповідно до  Закону України «Про фізичну культуру і спорт», Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»,  Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Переліку платних послуг, які можуть надаватися закладами фізичної культури і спорту, що утримуються за рахунок бюджетних коштів» від 14.04.2009 року №356, спільного наказу Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерства фінансів України, Міністерства економіки України «Про затвердження Порядку та умов надання платних послуг закладами фізичної культури і спорту, що утримуються за рахунок бюджетних коштів» від 28.08.2009 р. №3042/1030/936, керуючись пп. 1 п. а, пп. 9 п. б ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Фастівської міської ради вирішив:

  1. Затвердити Порядок надання платних послуг закладами фізичної культури і спорту відділу з питань фізичної культури та спорту виконавчого комітету Фастівської міської ради (Додаток 1).
  2. Погодити Перелік платних послуг, що надаються закладами фізичної культури і спорту відділу з питань фізичної культури та спорту виконавчого комітету Фастівської міської ради (Додаток 2).
  3. Затвердити Прейскурант цін на платні послуги, що надаються ДЮСШ «Локомотив» відділу з питань фізичної культури та спорту виконавчого комітету Фастівської міської ради (Додаток 3).
  4. Затвердити Прейскурант цін на платні послуги, що надаються Спортивними спорудами відділу з питань фізичної культури та спорту виконавчого комітету Фастівської міської ради (Додаток 17).
  5. Затвердити Розрахунки вартості витрат на платні послуги відділу з питань фізичної культури та спорту виконавчого комітету Фастівської міської ради (Додатки 4-16, 18-47).
  6. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Фастівської міської ради від 14.04.2023 року № 169.
  7. Після закінчення бюджетного періоду відділу з питань фізичної культури та спорту виконавчого комітету Фастівської міської ради надавати виконавчому комітету Фастівської міської ради звіт про обсяги коштів, отриманих за надання платних послуг закладами фізичної культури та спорту.
  8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, з гуманітарних питань.

 

Додаток

 

Міський голова                                                          Михайло НЕТЯЖУК

 

 

 

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ