Про надання погодження Комунальному некомерційному підприємству Фастівської районної ради «Фастівська центральна районна лікарня» на отримання  містобудівних умов та обмежень

  • 26.11.2020

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

 Від  20.11.2020                                                                                                                 № 546

 

Про надання погодження Комунальному

некомерційному підприємству Фастівської

районної ради «Фастівська центральна

районна лікарня» на отримання

 містобудівних умов та обмежень

 

 

Розглянувши звернення керівництва Комунального некомерційного підприємства Фастівської районної ради «Фастівська центральна районна лікарня» щодо надання містобудівних умов та обмежень на реконструкцію лікувального корпусу лікарні з добудовою приймального відділення по вул. Льва Толстого, 17, м. Фастів, керуючись п.п.9 п.«а» ст.31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет вирішив:

 

  1. Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Фастівської міської ради надати Комунальному некомерційному підприємству Фастівської районної ради «Фастівська центральна районна лікарня» містобудівні умови та обмеження для проєктування об’єкта будівництва: «Реконструкція лікувального корпусу лікарні з добудовою приймального відділення по вул. Льва Толстого, 17, м. Фастів, Київська обл.», згідно передпроєктних пропозицій, наведених у додатках.
  2. Попередити керівництво Комунального некомерційного підприємства Фастівської районної ради «Фастівська центральна районна лікарня» про те, що приступити до будівельних робіт можливо за умови виготовлення та погодження у встановленому порядку проєктної-кошторисної документації, отримання дозволу на початок виконання будівельних робіт в органі Державної архітектурно-будівельної інспекції.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на міського голову Нетяжука М.В.

 

 

Міський голова                                                                                        М.В.Нетяжук

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ