У Фастівській громаді відбулися громадські обговорення Антикорупційного кодексу

  • 14.10.2024

Минулого тижня в населених пунктах старостинських округів Фастівської громади відбулося обговорення Антикорупційного кодексу, який зараз перебуває в стадії розробки.

Рекомендації до вдосконалення Кодексу вже надав Тарас Хавунка, експерт  з питань антикорупційної діяльності в межах співпраці Офісу Ради Європи в Україні з компанією Ecorys та Центром економічного зростання “LRHub”

Також до роботи залучено ряд інших експертів, що дозволяє забезпечити всебічний підхід до створення Антикорупційного кодексу. Ми продовжуємо активно працювати над вдосконаленням цього важливого інструменту, що зміцнить довіру громадян до влади та сприятиме сталому розвитку громади.

До роботи над обговоренням кодексу залучені

  • Олексій Скиданенко, завідувач сектору юридично-правового забезпечення діяльності ради юридичного управління виконавчого комітету Фастівської міської ради
  • Олексій Шатківський, головний спеціаліст юридичного управління
  • Сергій Рязанов, Уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції у виконавчих органах Фастівської міської ради
  • Тетяна Авксентюк, керівниця проєкту, в рамках якого відбувається створення Кодексу

Антикорупційний кодекс

Пропозиції до Антикорупційного кодексу надсилати на електронну адресу fmr.zmi@gmail.com

Проєкт реалізується Фастівською міською радою у співпраці з громадською організацією «Агенція європейського розвитку та інновацій» в рамках проекту Ради Європи «Посилення багаторівневого врядування, демократії та прав людини на місцевому рівні в Україні»

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ