Про затвердження Статуту Комунального підприємства Фастівської міської ради «Фастівське бюро технічної інвентаризації» (код ЄДРПОУ 03346420) в новій редакції

  • 01.02.2023

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

Р І Ш Е Н Н Я

 

26.01.2023                                         м. Фастів                               № 10-ХХХV-VІІІ

 

Про затвердження Статуту Комунального підприємства

Фастівської міської ради «Фастівське бюро технічної інвентаризації»

(код ЄДРПОУ 03346420) в новій редакції

Враховуючи подання заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, з питань ЖКГ, відповідно до норм Господарського кодексу України, Цивільного кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», керуючись статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити Статут Комунального підприємства Фастівської міської ради «Фастівське бюро технічної інвентаризації» (код ЄДРПОУ 03346420) в новій редакції (додаток).
  2. Директору Комунального підприємства Фастівської міської ради «Фастівське бюро технічної інвентаризації» провести державну реєстрацію Статуту Комунального підприємства Фастівської міської ради «Фастівське бюро технічної інвентаризації» у новій редакції відповідно до вимог чинного законодавства.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності та житлово-комунального господарства і розвитку місцевого самоврядування.

№ 10 – додаток

 

Міський голова                                                          Михайло НЕТЯЖУК

 

 

 

 

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ