Про схвалення проекту Цільової програми захисту населення і територій Фастівської міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2023 – 2024 роки

  • 21.12.2022

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

16.12.2022                                      м.Фастів                                          №358

 

 

Про схвалення проекту Цільової

програми захисту населення і територій

Фастівської міської територіальної громади

від надзвичайних ситуацій техногенного

та природного характеру на 2023 – 2024 роки

З метою послідовного зниження ризику виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, підвищення рівня безпеки населення і захищеності територій від наслідків таких ситуацій, належного функціонування системи централізованого оповіщення, забезпечення безпеки населення на водних об’єктах, створення матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків, забезпечення оперативного реагування на надзвичайні ситуації, підвищення рівня протипожежного захисту та створення сприятливих умов для реалізації державної політики у сфері пожежної безпеки, керуючись пп.1 п.а. ст.27, п.1 ч.2 ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив:

  1. Схвалити проект Цільової програми захисту населення і територій Фастівської міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2023 – 2024 роки (далі – проект Програми), що додається.
  2. Цільову програму захисту населення і територій Фастівської міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2023 – 2024роки винести на затвердження міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на міського голову.

Додаток

 

Міський голова                                                                  Михайло НЕТЯЖУК

 

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ