Про надання управлінню освіти виконавчого комітету Фастівської міської ради повноважень на вчинення правових дій щодо оформлення правовстановлюючих документів та технічного дообладнання котелень

  • 28.09.2022

ПРОЕКТ

ФАСТІВСЬКА  МІСЬКА  РАДА

РІШЕННЯ

 

Про надання управлінню освіти виконавчого комітету Фастівської

міської ради повноважень на вчинення правових дій щодо

оформлення правовстановлюючих документів та технічного дообладнання котелень

       Відповідно до рішення виконавчого комітету Фастівської міської ради         № 171 від 13.07.2022 року «Про заходи з підготовки закладів освіти Фастівської міської територіальної громади до організованого початку 2022/2023 року»,  беручи до уваги рішення Фастівської міської ради №1-XXIV-VIII від 14.07.2022 року «Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2021 року № 13-XVI-VIII «Про місцевий бюджет Фастівської міської територіальної громади на 2022 рік», протокол засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій №10 від 29.07.2022 року «Про підготовку до оперативного реагування на надзвичайні ситуації осінньо-зимового періоду 2022-2023 року», керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

міська  рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати управлінню освіти виконавчого комітету Фастівської міської ради повноваження щодо:

1.1. здійснення технічного дообладнання котелень та збільшення їхньої вартості шляхом встановлення твердопаливних водогрійних котлів та дизельних генераторів (додаток).

1.2. передачі твердопаливних водогрійних котлів та дизельних генераторів, зазначених в додатку, Комунальному підприємству «Фастівтепломережа» для здійснення технічного дообладнання котелень.

  1. Контроль за виконанням  рішення  покласти  на  постійну  комісію  міської ради з  питань  охорони  здоров’я, соціального  захисту, освіти, культури, спорту, сім’ї  та  молоді та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, з гуманітарних питань.

 

№ 25 – ДОДАТОК

 

Міський  голова                                                             Михайло НЕТЯЖУК

 

 

 

 

 

 

 

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ