Пан Ніколай Нанков Ненчев, тимчасовий повірений у справах Посольства Республіки Болгарія в Україні, відвідав Фастів у рамках Європейського тижня місцевої демократії

  • 16.10.2024

Учора до Фастова завітав тимчасовий повірений у справах Посольства Республіки Болгарія в Україні, що стало важливою подією в межах проведення Європейського тижня місцевої демократії.

Оскільки Болгарія є членом Європейського Союзу, пан тимчасово повіренрий поділився досвідом, який Болгарія накопичила за більш ніж 10 років свого шляху до членства в ЄС. Цей шлях був непростим і вимагав від країни впровадження численних реформ у сфері управління, боротьби з корупцією, розвитку інфраструктури та соціальних стандартів. Пан посол також розповів про важливі етапи євроінтеграції Болгарії, коли необхідно було адаптувати законодавство до європейських норм і вимог.

Крім цього, він поділився практичним досвідом у сфері місцевого самоврядування, зокрема тим, як Болгарія змогла підвищити ефективність та прозорість роботи місцевих органів влади, залучивши громадськість до процесу прийняття рішень. Він наголосив на тому, що успішна реалізація реформ залежить від активної участі громади та її готовності співпрацювати з органами влади.

#ELDW

#ЄТМД

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ