Про встановлення ТОВ «ЕКО ТЕПЛО ГРУП» тарифу на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії

  • 15.10.2024

 

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

______________                                м.Фастів                                  №_____

 

 

Про встановлення ТОВ «ЕКО ТЕПЛО ГРУП» тарифу на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії

Розглянувши звернення ТОВ «ЕКО ТЕПЛО ГРУП» (вх. №6624/06-31 від 02.10.2024) щодо встановлення тарифу на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії, для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету; враховуючи оприлюднені Держенергоефективності станом на 25.09.2024 середньозважені тарифи на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб населення, установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, а також тарифи на транспортування та постачання теплової енергії; відповідно до статті 13 та частин 4, 5, 10 і 11 статті 20 Закону України «Про теплопостачання»; керуючись підпунктом 2 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив:

  1. Встановити ТОВ «ЕКО ТЕПЛО ГРУП» тариф на теплову енергію, що здійснює її виробництво на установках з використанням альтернативних джерел енергії, для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, на рівні 90% від середньозваженого тарифу на теплову енергію по Київській області (3595,46 грн. за 1 Гкал без ПДВ), у розмірі:
    • 3 235,91 грн. за 1 Гкал (без ПДВ);
    • 3 883,10 грн. за 1 Гкал (з ПДВ).
  2. Рішення виконавчого комітету Фастівської міської ради №285 від 20.10.2022 «Про встановлення ТОВ «ЕКО ТЕПЛО ГРУП» тарифу на теплову енергію, вироблену на установках з використанням альтернативних джерел енергії» вважати таким, що втратило чинність.
  3. Рішення набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, з питань ЖКГ.

 

 

Міський голова                                                                             Михайло НЕТЯЖУК

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ