Про погодження змін до Програми розвитку фізичної культури та спорту Фастівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки

  • 19.09.2024

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

_______________                       м.Фастів                                                   №_____

 

Про погодження змін до

Програми розвитку фізичної культури

та спорту Фастівської міської територіальної

громади на 2021-2025 роки

 

З метою створення необхідних соціально-економічних, нормативно-правових, організаційно-технічних умов для розвитку фізичної культури і спорту на території Фастівської міської територіальної громади, керуючись вимогами п.1 ч.2 ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет вирішив:

 

  1. Погодити зміни до Програми розвитку фізичної культури та спорту Фастівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням Фастівської міської ради від 23.12.2020 р №7-IV-VIII, а саме:
    • внести зміни до п. 1.2 «Спорт для всіх верств населення за місцем проживання та у місцях масового відпочинку» пп. 1.2.1 переліку заходів Програми розділу VІII Програми розвитку фізичної культури і спорту Фастівської міської територіальної громади на 2020 – 2024 роки та викласти його наступним чином:
Назва напрямку діяльності Перелік заходів Програми Термін виконання заходу Виконавці
2. Спорт для всіх верств населення за місцем проживання та у місцях масового відпочинку Здійснення робіт з реконструкції і ремонту існуючих та будівництва і облаштування сучасних спортивних майданчиків різного спрямування, в т. ч. багатофункціональних майданчиків зі штучним покриттям, тренажерних майданчиків, басейнів, льодових ковзанок, роледромів, скейтпарків тощо з залученням різних видів фінансування, форм співробітництва

(відповідно до свого Положення – відділ з питань фізичної культури та спорту має право: «Укладати в установленому порядку угоди про співробітництво»)

2021-2025 роки Фастівська МТГ, відділ з питань фізичної культури та спорту, керівники навчальних закладів освіти.

 

  1. Подати на затвердження міської ради зміни до Програми розвитку фізичної культури та спорту Фастівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням Фастівської міської ради від 23.12.2020 р №7-IV-VIII.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, з гуманітарних питань.

 

 

Міський голова                                                           Михайло НЕТЯЖУК

 

 

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ