Лемешенко Євгеній Олегович

  • 18.09.2024

05.10.1995-15.09.2024

Народився Євгеній Лемешенко 5 жовтня 1995 року в м. Світловодськ Кіровоградської області. В 1998 році родина переїхала до Фастова. Навчався Євгеній у ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, 11 класів якої закінчив у 2013 році. У 2019 році завершив навчання у Національному університеті харчових технологій, а далі було навчання в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі (2021 рік).

З юнацьких років Євгеній був вихованцем, а пізніше – одним із керівників та тренером з рукопашного бою МВПСК «Каскад», старшопластуном і станичним станиці Пласт-Фастів. Він був професіоналом своєї справи, улюбленим тренером дітей та користувався повагою батьків.

Працював Євгеній вчителем фізичного виховання у Фастівському ліцеї  №7.

З початком повномасштабного вторгнення Євгеній став на захист Батьківщини, спочатку в складі Батальйону Територіальної Оборони, далі долучився до спільноти розвідників, а згодом, пройшовши складний відбір, став оператором ССО України (командиром групи).

Євгеній завжди був щирий, добрий, відкритий, життєрадісний, чуйний, справедливий і дуже патріотичний, чим вирізнявся від більшості. Він ніколи не здавався і завжди був активним, зокрема в вихованні молодого покоління українців. Завжди прагнув до перемоги, до вдосконалення, до досягнення своїх цілей. І це він передавав своїм юним вихованцям в клубі «Каскад», в пластовому гуртку і в школі.

Євгеній загинув 15 вересня 2024 року як справжній патріот – захищаючи Батьківщину і свою родину. Як справжній воїн – в прямому бою з ворогом. Як наставник – показуючи своїм прикладом важливість тих цінностей, які він формував у своїх вихованців.

 

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ