Про підготовку та проведення у Фастівській міській територіальній громаді заходу «Шаную воїнів. Біжу за героя України»

  • 18.09.2024

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

29.08.2024                                                                                                                                                      №191-од

м.Фастів

 

 

 

Про підготовку та проведення

у Фастівській міській

територіальній громаді

заходу «Шаную воїнів. Біжу за героя України»

Розглянувши звернення Міністерства у справах ветеранів України та громадських організацій щодо проведення загальноміського патріотичного забігу з легкої атлетики в пам’ять про загиблих захисників «Шаную воїнів. Біжу за героя України», з метою популяризації здорового способу життя та залучення молоді міста до систематичних занять спортом, поліпшення загальної фізичної форми, готовності до будь-якої спортивної ситуації, керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:

  1. Затвердити склад організаційного комітету з підготовки та проведення у Фастівській міській територіальній громаді заходу «Шаную воїнів. Біжу за героя України» (додаток 1).
  2. Затвердити заходи з підготовки та проведення у Фастівській міській територіальній громаді заходу «Шаную воїнів. Біжу за героя України» (додаток 2).
  3. Затвердити схему пробігу (додаток 3).
  1. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, з гуманітарних питань.

 

 

 

 

Міський  голова                                                                             Михайло НЕТЯЖУК

 

 

 

 

 

 

 

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ