Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Фастівської міської ради від 26.08.2024 №460 «Про надання дозволу на розміщення об’єктів зовнішньої реклами на території Фастівської  міської територіальної громади ТОВ  «Торговий дім «Брусилівські ковбаси»

  • 17.09.2024

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

  ___________                                                м.Фастів                                             №_______

 

Про внесення змін до рішення

виконавчого комітету Фастівської міської

ради від 26.08.2024 №460 «Про надання дозволу

на розміщення об’єктів зовнішньої реклами

на території Фастівської  міської територіальної

громади ТОВ  «Торговий дім «Брусилівські ковбаси»

У зв′язку із внесенням помилкових відомостей щодо кількості та  виду об′єктів зовнішньої реклами, на розміщення  яких надається дозвіл у рішенні виконавчого комітету Фастівської міської ради від 26.08.2024 №460 «Про надання дозволу на розміщення  об′єктів зовнішньої реклами на території Фастівської міської територіалної громади ТОВ «Торговий дім «Брусилівські ковбаси», на підставі Закону України «Про рекламу», постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 р. №2067 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами», рішення виконавчого комітету Фастівської міської ради від 18.08.2021 р. № 412 «Про затвердження «Порядку видачі дозволу на розміщення об`єктів зовнішньої реклами на території Фастівської міської територіальної громади», керуючись п.п.13 п.«а» ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Фастівської  міської ради вирішив:

  1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Фастівської міської ради від 26.08.2024 №460 «Про надання дозволу на розміщення об′єктів зовнішньої реклами на території Фастівської міської територіальної громади ТОВ «Торговий дім «Брусилівські ковбаси», видаливши із текста рішення слова та цифри «плівка Oracal -6 шт.»
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

 

 

Міський голова                                                                                          Михайло НЕТЯЖУК

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ