Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Фастівської міської ради №429 від 26.08.2024 року «Про переведення дачного (садового) будинку №50 Василенка Володимира Васильовича по вул. Польова в садовому товаристві «Чайка» Фастівського району Київської області у жилий»         

  • 17.09.2024

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

____________________      м.Фастів                                   № _________

 

Про внесення змін до рішення виконавчого

комітету Фастівської міської ради №429 від

26.08.2024 року «Про переведення дачного (садового)

будинку №50 Василенка Володимира Васильовича

по вул. Польова в садовому товаристві «Чайка»

Фастівського району Київської області у жилий»                                                                                          

У зв’язку з необхідністю внесення додаткових відомостей в рішення виконавчого комітету Фастівської міської ради №429 від 26.08.2024 року «Про переведення дачного (садового) будинку №50 Василенка Володимира Васильовича по вул. Польова в садовому товаристві «Чайка» Фастівського району Київської області у жилий» щодо адреси об’єкта нерухомого майна в назві та тексті рішення на підставі заяви гр. Василенка Володимира Васильовича, керуючись ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет вирішив:

Внести зміни до рішення виконавчого комітету Фастівської міської ради №429 від 26.08.2024 року «Про переведення дачного (садового) будинку №50 Василенка Володимира Васильовича по вул. Польова в садовому товаристві «Чайка» Фастівського району Київської області у жилий», додавши до назви та тексту рішення в відомостях щодо адреси «Фастівська територіальна громада».

Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

 

 

 

Міський голова                                                                                     Михайло НЕТЯЖУК

 

 

 

 

 

 

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ