Про занесення до Книги видатних осіб Фастівської міської територіальної громади «Золотий фонд Фастівської міської територіальної громади»

  • 26.08.2024

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

Р І Ш Е Н Н Я

__________________                          м. Фастів                    № _________________

 

Про занесення до Книги видатних осіб Фастівської міської територіальної громади «Золотий фонд Фастівської міської територіальної громади»

 

Враховуючи протоколи засідань комісії з попереднього розгляду питання присвоєння звання «Почесний громадянин міста Фастова» від 28 серпня 2023 року та комісії з попереднього розгляду питання присвоєння звання «Почесний громадянин Фастівської міської територіальної громади» від 19 червня 2024 року, онлайн засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Фастівської міської ради від 04.09.2023 року, відповідно до Положення про умови та порядок занесення громадян до Книги видатних осіб Фастівської міської територіальної громади «Золотий фонд Фастівської міської територіальної громади» у новій редакції, затвердженого рішенням міської ради від 20.04.2024 №48-XLIX-VIII, керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. За просування українського образотворчого мистецтва, патріотичне виховання молоді, активну виставкову діяльність, організацію та проведення пленеру у місті Фастів в 2022 році та створення картинної галереї у Фастівському міському палаці культури в 2023 році занести до Книги видатних осіб Фастівської міської територіальної громади «Золотий фонд Фастівської міської територіальної громади» ім’я Марчука Анатолія Петровича.
  2. За вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку містобудування, планування та забудови територій занести до Книги видатних осіб Фастівської міської територіальної громади «Золотий фонд Фастівської міської територіальної громади» (посмертно) ім’я Антонця Анатолія Володимировича.
  3. Доручити директору Фастівського державного краєзнавчого музею занести до Книги видатних осіб Фастівської міської територіальної громади «Золотий фонд Фастівської міської територіальної громади» ім’я Марчука Анатолія Петровича та ім’я Антонця Анатолія Володимировича.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря міської ради.

 

Міський голова                                                               Михайло НЕТЯЖУК

 

 

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ