Перегляд поданої звітності в Електронному кабінеті

  • 19.07.2024

ГУ ДПС у Київській області нагадує, що для формування та надсилання документів звітності в електронній формі платник може скористатися Електронним кабінетом.

У меню «Введення звітності» приватної частини Електронного кабінету платник має змогу створити електронні документи звітності, перевірити, підписати та надіслати їх в електронному вигляді до контролюючих органів.

Вкладка «Вхідні» меню «Вхідні/вихідні документи» надає доступ до квитанцій щодо приймання та обробки надісланого електронного документа контролюючим органом.

У приватній частині Електронного кабінету надається доступ, зокрема, до перегляду та друку раніше поданої звітності.

Меню «Перегляд поданої звітності» надає користувачу Електронного кабінету можливість перегляду раніше поданої податкової, пенсійної та статистичної звітності до ДПС незалежно від способу її подання, включаючи звіти, подані на паперових носіях до центрів обслуговування платників податків.
За замовчуванням користувач отримує перелік всіх звітів, поданих у відповідному звітному періоді. Перегляд конкретного звіту здійснюється подвійним натисненням лівої кнопки миші, формується pdf-файл звіту зі всіма додатками.

Залишаємось на зв’язку:

Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua

Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

 

ДПС у Київській області

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ