Перелік питань, поданих відділом з питань раціонального використання земель на засідання сесії Фастівської міської ради 06.07.2024 року

  • 05.07.2024

 

1.Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в користування:

  1. ДП «ЛІСИ УКРАЇНИ» Малоснітинський старостинський округ (за межами населених пунктів, поруч з кварталом 88 Снітинського лісництва) орієнтовною площею 6,2 га для ведення лісового господарства та пов’язаних з ним послуг (вказана територія самозаліснена природнім шляхом)
  2. ТОВ «ЗЕВС ТРЕЙДІНГ» м.Фастів (ділянка №1) орієнтовною площею 0,6 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
  3. ТОВ «ЗЕВС ТРЕЙДІНГ» м.Фастів (ділянка №2) орієнтовною площею 0,6 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
  4. ТОВ «БК «ВІКОС-ЕНЕРГО» селище Борова орієнтовною площею 0,3 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
  5. Про затвердження проекту Договору про співробітництво між Благодійною організацією «Фундація Олени Зеленської», Фастівською міською радою та виконавчим комітетом Фастівської міської ради і уповноваження міського голови на його підписання.

 

 

 

 

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ