Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету Фастівської міської ради від 15.04.2024 р. №203 «Про затвердження Схем розміщення об’єктів виїзної/виносної торгівлі,  об’єктів сфери послуг, відпочинку та розваг  на території Фастівської міської територіальної громади»

  • 21.06.2024

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 м.Фастів

 

Про внесення змін та доповнень до

рішення виконавчого комітету

Фастівської міської ради від 15.04.2024 р.

№203 «Про затвердження Схем розміщення

об’єктів виїзної/виносної торгівлі,  об’єктів

сфери послуг, відпочинку та розваг  на

території Фастівської міської територіальної громади»

З метою врегулювання питання розміщення об’єктів виїзної/виносної торгівлі, об’єктів сфери послуг, відпочинку та розваг на території Фастівської міської територіальної громади для забезпечення її гармонійного розвитку та благоустрою, відповідно до Законів України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про благоустрій населених пунктів», Правил благоустрою на території населених пунктів Фастівської міської територіальної громади, затверджених рішенням Фастівської міської ради від 15.06.2021 року №30-IX-VІІІ, Порядку погодження місця розміщення об’єктів торгівлі, сфери послуг, відпочинку та розваг на території Фастівської міської  територіальної громади, затвердженого рішенням виконавчого комітету Фастівської міської ради від 15.04.2024 року №201, керуючись ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет вирішив:

  1. Внести зміни та доповнення до рішення виконавчого комітету Фастівської міської ради від 15.04.2024р. №203 «Про затвердження Схем розміщення об’єктів виїзної/виносної торгівлі, об’єктів сфери послуг, відпочинку та розваг на території Фастівської міської територіальної громади», а саме:

1.1. Вилучити додаток 33 «Схема розміщення об’єктів сфери послуг, відпочинку та розваг за адресою: вул. Шевченка, 27 (спортивний комплекс «Машинобудівник»)».

1.2. Вилучити додаток 45 «Схема розміщення об’єктів сфери послуг, відпочинку та розваг за адресою: Братів Сидоренків, 12 (Фастівський міський парк «Європейський», м.Фастів Київська область)».

1.3. Доповнити рішення після пункту 4 новими пунктами такого змісту:

«5. Затвердити Схеми розміщення об’єктів виїзної/виносної торгівлі, об’єктів сфері послуг, відпочинку та розваг за адресою: вул. Братів Сидоренків, 12 (Фастівський міський парк «Європейський» (додатки 49-56).

  1. Затвердити Схеми розміщення об’єктів виїзної/виносної торгівлі, об’єктів сфері послуг, відпочинку та розваг за адресою: вул. Шевченка, 27 (спортивний комплекс «Машинобудівник») (додатки 57-58)».

1.4. Пункти 5,6,7 рішення вважати відповідно пунктами 7,8,9.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

 

 

Міський голова                                                                                      Михайло НЕТЯЖУК

 

 

 

Додаток

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ