Чергове засідання Фастівської міської ради з питань безпечної життєдіяльності населення

  • 31.05.2019

30 травня   2019 року під головуванням першого заступника міського голови Олени Зикової пройшло чергове засідання Фастівської міської ради з питань безпечної життєдіяльності населення.

Участь у засіданні взяли: заступник начальника управління соціального захисту населення виконавчого комітету Фастівської міської ради Юрій Болілий, начальник Фастівського відділення  управління виконавчої дирекції  Фонду  соціального страхування  України у Київській обл. Ірина Ткач, начальник  Фастівського районного сектору  ГУ ДСНС у Київській області Олександр Калениченко, головний спеціаліст з питань експертизи умов праці, альтернативної служби та взаємодії з соціальними фондами УСЗН  виконавчого комітету Фастівської міської ради Ірина Головчук,  начальник Фастівської ЖЕК Микола Савочка, керівники підприємств, установ та організацій, керівники місцевих органів державної виконавчої влади, які за своїми посадовими обов’язками,  займаються питаннями реалізації державної політики в галузі охорони життя людей на виробництві та профілактики невиробничого травматизму.

На засіданні обговорені наступні питання: « Про стан пожежної безпеки на території м. Фастова» та «Про стан протипожежного захисту об’єктів із постійним перебуванням дітей», «Про стан спортивних та дитячих майданчиків», що знаходяться на території житлового фонду, який обслуговуються Фастівською ЖЕК, «Про стан невиробничого травматизму на території міста Фастова» та про підведення підсумків місячника охорони праці, який проходив на території міста відповідно до розпорядження міського голови № 120  від 22.04.2019.

За результатами розгляду,  були прийняті відповідні рішення та надані конкретні доручення.

Інф. УСЗН виконавчого

  комітету ФМР

 

 

.

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ