Незабаром у Фастові забуяє зелений тунель

  • 29.05.2019

Всього лише декілька тижнів – і у Фастові, який невпинно розвивається і гарнішає,  з’явиться ще одна перлинка, яка, беззаперечно, втішатиме мешканців міста та його гостей. Наближається до завершення реалізація одного з проектів-переможців минулорічного міського Бюджету участі – створення у парку «Молодіжному»  зеленого тунелю.

Як розповіла на апаратній нараді автор ідеї Ольга Сіляк, у парку вже розпочинаються роботи зі зведення міцних металевих конструкцій тунелю, який матиме довжину у 25 метрів. Їх буде обсаджено рослинами родини бобових. Звичайно, наголосила керівник парку, відкриття тунелю передбачалось ще у квітні. Та, на жаль, завадили погодні умови та затягнувся пошук виконавців робіт.

Нове чудо природи, яке незабаром забуяє у нашому місті, це лише один з 8 проектів, що реалізуються цього року за рахунок бюджетних коштів в рамках програми партиципаторного бюджетування. Задуми фастівчан, які виявили ініціативу і бажання брати участь у розвитку Фастова,  пов’язані з розвитком освіти, спорту і відпочинку, частина з них спрямована на виховання і розвиток дітей.

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ