Про проведення інвентаризації земель комунальної власності за адресою: м. Фастів, вул. Бишівська, 2

  • 30.03.2023

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

Р І Ш Е Н Н Я

     23.03.2023                                     м. Фастів                         № 102-ХХХVІІІ-VІІІ

 

Про проведення інвентаризації земель комунальної власності

за адресою: м. Фастів, вул. Бишівська, 2

Враховуючи необхідність проведення інвентаризації земель комунальної власності Фастівської міської територіальної громади під існуючим об’єктом нерухомого майна – частиною майнового комплексу, належного на праві власності ТОВ «Аміда Плюс» (відомості про зареєстроване право власності на 1/5 частку майнового комплексу в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 30.06.2006 року на підставі договору купівлі-продажу №1293 від 12.06.2006 року, реєстраційний номер майна: 15017953), беручи до уваги необхідність формування земельної ділянки як об’єкта цивільних прав та внесення відомостей до Державного земельного кадастру про земельну ділянку з метою стягнення безпідставно збережених коштів у розмірі несплаченої орендної плати за користування земельною ділянкою під зазначеним вище об’єктом нерухомого майна, враховуючи витяг з протоколу №1 засідання комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам від 10.01.2023 року, у відповідності до ст.ст.12, 79-1, 83 Земельного кодексу України, ст.ст. 19, 25, 26, 35, 57, 67 Закону України «Про землеустрій», ст. 10, пункту 7 розділу VII «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про Державний земельний кадастр», Постанови Кабінету Міністрів України від 05.06.2019 року №476 «Про затвердження Порядку інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», керуючись п.34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні ”,

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності Фастівської міської територіальної громади площею 0,3000 га під існуючим об’єктом нерухомого майна за адресою: м. Фастів, вул.Бишівська, 2 для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (категорія земель – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення).
  2. Виконавчому комітету Фастівської міської ради виступити замовником технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Фастівської міської територіальної громади, зазначеної у п.1 даного рішення, за кошти місцевого бюджету.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та містобудування.

 

Міський голова                                                                                            Михайло НЕТЯЖУК

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ