Про передачу майна з оперативного управління та балансу Закладу дошкільної освіти (ясла-садок) загального розвитку № 11 ”Дзвіночок”  Фастівської міської ради в господарське відання та на баланс Комунальному підприємству «Фастівтепломережа»

  • 28.09.2022

ПРОЕКТ

ФАСТІВСЬКА  МІСЬКА  РАДА

РІШЕННЯ

 

Про передачу майна з оперативного управління та балансу Закладу дошкільної освіти (ясла-садок) загального розвитку № 11 ”Дзвіночок”  Фастівської міської ради в господарське відання та на баланс Комунальному підприємству «Фастівтепломережа»

Враховуючи лист Комунального підприємства «Фастівтепломережа» від    22 вересня 2022 року № 10-07/231, відповідно до ч.1, 2 ст. 135, 137 Господарського кодексу України, керуючись ст. 25,  ч.5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

міська  рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Закладу дошкільної освіти (ясла-садок) загального розвитку № 11 ”Дзвіночок” Фастівської міської ради передати з оперативного управління та балансу в господарське відання та на баланс Комунальному підприємству «Фастівтепломережа» твердопаливні водогрійні котли ARS 75КС (додаток 1).
  2. Створити комісію для передачі майна з оперативного управління та балансу Закладу дошкільної освіти (ясла-садок) загального розвитку № 11 ”Дзвіночок” Фастівської міської ради в господарське відання та на баланс Комунальному підприємству «Фастівтепломережа» та затвердити її склад (додаток 2).
  3. Керівникам управління освіти виконавчого комітету Фастівської міської ради та Комунального підприємства «Фастівтепломережа» забезпечити оформлення відповідних документів, внести відповідні зміни до реєстру бухгалтерського обліку та надати акт прийому-передачі майна на затвердження міському голові.
  4. Контроль за  виконанням   рішення  покласти  на  постійну  комісію  міської ради з  питань  охорони  здоров’я, соціального  захисту, освіти, культури, спорту, сім’ї  та  молоді та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, з гуманітарних питань.

 

 

Міський  голова                                                        Михайло НЕТЯЖУК

                                                                        

 

 

Додаток 1

до рішення міської ради

 

Перелік майна, що передається в господарське

відання та на баланс

Комунальному підприємству «Фастівтепломережа»

 

Найменування Кіл-ть Ціна за одиницю, грн. Вартість, грн.
Твердопаливний водогрійний котел ARS 75КС 2 74800,00 149600,00

 

 

 

Секретар міської ради                                                       Людмила РУДЯК

 

 

 

 

Додаток 2

до рішення міської ради

 

 

 

Склад комісії з прийому-передачі комунального майна

 з оперативного управління та балансу Закладу дошкільної освіти

 (ясла-садок) загального розвитку № 11 ”Дзвіночок” Фастівської міської ради в господарське відання та на баланс Комунальному підприємству «Фастівтепломережа»

 

Голова комісії:

ШВИДКА Жанна заступник  міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, з гуманітарних питань

Секретар комісії:

КАПЛЮЧЕНКО Марина бухгалтер І категорії управління освіти виконавчого комітету Фастівської міської ради

 

Члени комісії:

АНТОНЮК Анна головний бухгалтер управління освіти виконавчого комітету Фастівської міської ради
БОНДАРЧУК Анатолій в.о.директора                                                                                                          КП «Фастівтепломережа»
ЄРИШ Наталія начальник управління освіти виконавчого комітету Фастівської міської ради
НАЗАРЕНКО Юлія директор Закладу дошкільної освіти (ясла-садок) загального розвитку № 11 ”Дзвіночок” Фастівської міської ради
ОСТАПЕНКО Тамара головний бухгалтер

КП «Фастівтепломережа»

 

 

 

 

Секретар міської ради                                                         Людмила РУДЯК

 

 

 

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ