Про перейменування вулиць та провулків на території населених пунктів Фастівської міської територіальної громади

  • 28.09.2022

ПРОЕКТ

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

Про перейменування вулиць та провулків

на території населених пунктів

Фастівської міської територіальної громади

Відповідно до Положення про порядок перейменування та найменування вулиць, площ, провулків, інших об’єктів на території міста Фастів, затвердженого рішенням Фастівської міської ради № 13-LXV-VI від 23.04.2015р., враховуючи рішення виконавчого комітету Фастівської міської ради № ________ від ________2022 року «Про погодження перейменування вулиць та провулків на території населених пунктів Фастівської міської територіальної громади», протокол засідання робочої комісії по перейменуванню вулиць від 30.08.2022 р., керуючись ст.25 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Перейменувати вулиці і провулки на території населених пунктів Фастівської міської територіальної громади згідно додатку.
  2. Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Фастівської міської ради звернутись до Державного підприємства «Національні інформаційні системи» про внесення до словників Єдиних державних реєстрів відомості щодо перейменування вулиць та провулків на території Фастівської міської територіальної громади.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин та містобудування та першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

 

 

Міський  голова                                                                 Михайло НЕТЯЖУК

 

 

 

 

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ