Про надання дозволу Комунальному підприємству Фастівської міської ради “Борівський комбінат комунальних підприємств” на укладання кредитного договору для придбання транспортних засобів та навісного обладнання

  • 23.02.2022

                   Проєкт

ФАСТІВСЬКА  МІСЬКА  РАДА

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про надання дозволу Комунальному підприємству Фастівської

міської ради “Борівський комбінат комунальних підприємств”

на укладання кредитного договору для придбання транспортних засобів та навісного обладнання

Розглянувши подання керівника Комунального підприємства Фастівської міської ради “Борівський комбінат комунальних підприємств” від 17.02.2021 р. № 02/390, з метою підвищення якості надання послуг, керуючись ст. 806-809 Цивільного кодексу України, Бюджетним кодексом України,  Законом України «Про споживче кредитування», ст.25, ч.2 ст.70 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про публічні закупівлі»,

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. 1. Надати дозвіл Комунальному підприємству Фастівської міської ради «Борівський комбінат комунальних підприємств» на укладання кредитних договорів з правом дострокового погашення для придбання  транспортних засобів та навісного обладнання згідно, з дотриманням вимог Закону України «Про публічні закупівлі» (додаток).
  2. Комунальному підприємству Фастівської міської ради «Борівський комбінат комунальних підприємств» провести процедуру закупівлі послуг з кредитування для придбання транспортних засобів та навісного обладнання згідно з додатком з урахуванням наступних умов: загальна сума фінансування – не більше 2200000,00 грн. (два мільйони двісті тисяч гривень); авансовий платіж – не вище 20 відсотків від суми договору фінансового лізингу; відсоткова ставка – не вище 13,26 відсотків річних у гривні; строк кредиту до 24 місяців; разова комісія за управління кредитом  в розмірі не вище 1 % від суми кредитування за договором кредитування; погашення кредитних платежів платежів та відсотків –щомісячно рівними частинами; страхування – згідно з тарифами акредитованої страхової компанії переможця процедури закупівлі послуг кредиту.
  3. Уповноважити керівника Комунального підприємства Фастівської міської ради “Борівський комбінат комунальних підприємств” на підписання кредитного договору, договору страхування майна та всіх необхідних документів для оформлення вищезазначеного договору.
  4. Надати дозвіл Комунальному підприємству Фастівської міської ради “Борівський комбінат комунальних підприємств” здійснювати витрати, пов’язані з належним утриманням та експлуатацією, ремонтом та обслуговуванням техніки згідно з нормативними і технологічними документами.
  5. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Фастівської міської ради забезпечити фінансування Комунального підприємства Фастівської міської ради “Борівський комбінат комунальних підприємств” на весь строк кредиту, у строки та у розмірах, достатніх для виконання ним всіх взятих на себе зобов’язань за кредитним договором.
  6. Після закінчення терміну дії кредитного договору Комунальному підприємству Фастівської міської ради “Борівський комбінат комунальних підприємств” вжити всіх необхідних заходів щодо оформлення відповідних документів, що підтверджують право власності на транспортні засоби.
  7. Відповідальність за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, з питань житлово-комунального господарства та керівника Комунального підприємства Фастівської міської ради “Борівський комбінат комунальних підприємств”.
  8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності та житлово-комунального господарства і розвитку місцевого самоврядування та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, з питань житлово-комунального господарства.

 

 

Міський голова                                               Михайло НЕТЯЖУК

 

 

 

Додаток

до рішення  міської ради

 

 

Перелік  транспортних засобів та навісного обладнання

 

№ п/п Найменування Кількість, шт
1 Причіп тракторний 1ПТС-2 (або еквівалент) 1
2 Відвал для прибирання снігу НО-79-1 (Або еквівалент)1 1
3 Трактор Беларус – 82.1 (або еквівалент) 1
4 Розкидувач піску МВУ-0.5 (або еквівалент) 1
5 Щітка МКЩ -1.5 (або еквівалент) 1
6 Трактор Lovol FT354K (або еквівалент) 1
7 Причіп тракторний 2 ПТС-4 1
8 Відвал Залізний Лев 1
9 Автомобіль DONG FENG 1031

 

 

 

Секретар міської ради                                              Людмила РУДЯК

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ