Про затвердження Положення про порядок укладання колективних договорів (внесення змін та доповнень до них), які укладаються комунальними підприємствами Фастівської міської ради

  • 23.02.2022

 проєкт

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про затвердження Положення про порядок укладання

колективних договорів (внесення змін та доповнень до них),

які укладаються комунальними підприємствами

Фастівської міської ради

З метою забезпечення прав та законних інтересів працівників комунальних підприємств  Фастівської  міської  ради, а також  дотримання при цьому  інтересів Фастівської міської територіальної громади, на підставі ч. 1 ст. 12 Кодексу Законів про працю України, ч. 7 ст. 65 Господарського кодексу України,  керуючись ст. 25 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні»,

міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Положення про порядок укладання колективних договорів

(внесення змін та доповнень до них), які укладаються комунальними підприємствами  Фастівської  міської ради ( Додаток 1).

  1. Затвердити склад комісії з погодження колективних договорів                ( внесення змін та доповнень до них) Фастівської  міської  ради (Додаток 2).
  2. Керівникам комунальних підприємств Фастівської міської ради:

3.1.Внести відповідні зміни до Статутів комунальних підприємств Фастівської міської ради.

3.2.Завчасно забезпечувати подачу проектів колективних договорів (внесення змін та доповнень до них) для погодження до Власника/Засновника.

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

№ 33 – додаток

Міський голова                                                             Михайло НЕТЯЖУК

 

 

 

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ