Допомога захисникам від Фастівської громади

  • 15.03.2021

Напередодні Дня українського добровольця, коли уся країна вшановує мужніх та сміливих українців, які першими виступили проти російської агресії на сході нашої держави 2014 року, фастівська громада знову, вкотре, підтримала захисників, котрі зараз знаходяться на передових позиціях та захищають країну від агресора. Військовослужбовцям було передано тепловізор.

Також щиро дякуємо суб’єктам господарювання – магазинам «Червоний маркет», «Бонус», «Брусилівські ковбаси», ТОВ «Вереск – РОТЦ», а також підприємцям Олексію Чуприну, Євгену Літошенко, Олегу та Олександру Кітюшко, Станіславу Форощі, Галині Мазаєвій, Андрію Жиленко, Андрію Вороні, Віталію Перетятко, Лідії Цукренко, Вікторії Конончук, Олегу Марчуку, Юрію Заранніку, Ігорю Іщуку та комунальному підприємству «Центр торгівлі та благоустрою» за надану захисникам допомогу, а саме на схід країни  було передано фрукти (яблука, банани), миючі засоби та засоби особистої гігієни, білизну, солодощі, цигарки, м’ясні вироби, олію, цукор, чай та каву.

Вдячні усім, хто відгукнувся на заклик. А також принагідно нагадуємо, що у країні досі, сьомий рік поспіль, триває українсько-російська війна. І якщо військовослужбовці боронять кордони на передових позиціях, мешканці громад повинні забезпечити надійний тил нашим захисникам. А для цього ми повинні бути єдині.

Єднаймося задля перемоги! Єднаймося задля України!

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ