Фастівський проєкт під увагою КОДА

  • 06.02.2020

З метою реалізації інвестиційного проєкту “Будівництво електричної підстанції”  в Індустріальному парку «FastIndustry», що є складовою частиною Промислово-логістичного кластеру «FastIV», 5 лютого у Київській ОДА під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Андрія Лісовика відбулась робоча нарада.

Присутні розглянули можливі варіанти приєднання споживачів до електричних мереж та орієнтовну вартість будівництва електричної підстанції.

Зазначимо, орієнтовна вартість реалізації цього проєкту складає 50 млн грн, включаючи плату за приєднання до електричних мереж.

Заступник голови Київської облдержадміністрації наголосив, що будівництво електричної підстанції надасть змогу отримувати якісну електричну енергію учасникам індустріального парку та створить економічну привабливість для потенційних інвесторів.

«Реалізація даного проєкту забезпечить створення нових робочих місць, збільшить надходжень до бюджетів усіх рівнів та створить передумови для розвитку інших секторів економіки Київщини», –  підкреслив Андрій Лісовик.

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ