У порушників правил торгівлі почали вилучати товар

  • 04.02.2020

Майже два тижні працівниками правоохоронних органів міста щодня проводиться відпрацювання місць стихійної торгівлі на прилеглих територіях Привокзальної,  Завокзальної площ та утримання шляхів і маршрутів евакуації в підземному переході ст. Фастів в належному стані. Особливу увагу поліцейські приділяють роз’яснювальній роботі щодо відповідальності за торгівлю у невстановлених місцях.

Як проінформували начальник відділення поліції на станції Фастів Юрій Маренюк та т.в.о. начальника Фастівського відділення поліції Васильківського відділу ГУНП в Київській області Микола Бойко за результатами профілактичної роботи на вуличних торговців, які не дотримуються санітарно-гігієнічний норм, не мають відповідних документів, залишають після себе сміття, порушують громадський порядок, створюючи незручності для жителів Фастова і гостей міста, щодня в середньому складалось по 6-7 протоколів про адміністративні правопорушення згідно зі ст. 160 КУпАП, також проведено 4 вилучення товару.

Правоохоронці запевняють, аналогічні заходи будуть проводитись і надалі та звертаються до підприємців із проханням не порушувати чинного законодавства, дотримуватися відповідних правил та не наражати на небезпеку людей, які купують у них продукцію.

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ