ро погодження та підписання договору про взаємодію та співпрацю між  Фастівською міською радою та Службою зовнішньої розвідки України  

  • 11.12.2019

 

Проект

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

 

РІШЕННЯ

 

Про погодження та підписання договору про взаємодію

та співпрацю між  Фастівською міською радою та

Службою зовнішньої розвідки України

 

Враховуючи взаємну зацікавленість у подальшому зміцненні економічного розвитку держави в цілому та її регіонів, здійснення заходів спрямованих на підтримку національних інтересів, керуючись принципами відповідальності та взаємної вигоди, відповідно до ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Погодити договір про взаємодію та співпрацю між Фастівською міською радою та Службою зовнішньої розвідки України, що додається.
  2. Доручити міському голові Нетяжуку М.В. підписати договір про взаємодію та співпрацю між Фастівською міською радою та Службою зовнішньої розвідки України.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів, законності і правопорядку, боротьби з корупцією, зв’язків із ЗМІ, громадськістю та політичними партіями.

 

 

Міський голова                                                                 М.В. Нетяжук

 

 

 

 

 

 

 

Додаток

до рішення  міської   ради

 

 

ДОГОВІР

про взаємодію та співпрацю між

Фастівською міською радою 

 та Службою зовнішньої розвідки України

 

 

м. Фастів                                                       «___» ___________ 2019 року

 

Фастівська міська рада, в особі міського голови Нетяжука М.В., який діє на підставі ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні» з одного боку (далі – Сторона 1) та Служба зовнішньої розвідки України, в особі голови Служби зовнішньої розвідки України Євдокимова В. В., що діє на підставі Закону України «Про Службу зовнішньої розвідки України», з другого боку (далі – Сторона 2), у подальшому разом іменуються «Сторони», а кожна окремо – «Сторона» уклали цей Договір про взаємодію та співпрацю (далі – Договір) про наступне:

 

  1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

1.1. Сторони цим Договором підтверджують та висловлюють згоду щодо об’єднання своїх зусиль та співпраці з метою:

– захисту національних інтересів і державної політики України, гарантування територіальної цілісності України;

– забезпечення збалансованості та пропорційності соціально-економічного розвитку м. Фастова;

– розвитку інфраструктури в місті Фастові;

– ефективного використання території колишнього військового містечка № 6, в м. Фастів, вул. Інтернаціональна, 23;

– підвищення конкурентоспроможності міста та прилеглих до нього територій на ринку інвестицій;

– раціонального використання міських земельних ресурсів;

– покращення житлових умов військовослужбовців та членів їх сімей, учасників бойових дій;

– військово-патріотичного виховання молоді та запровадження загальнодержавних принципів законності та відповідальності.

 

  1. 2. ОСНОВНІ НАПРЯМИ СПІВРОБІТНИЦТВА

2.1. З огляду на спільний інтерес Сторін співпраця здійснюватиметься за такими напрямками:

– проведення аналізу на предмет реалізації залучення інвестицій у житлове будівництво в м. Фастові Київської області, враховуючи цільове призначення земельної ділянки та подальше оформлення відповідних дозвільних документів.

– здійснення заходів спрямованих на підтримку національних інтересів, зміцнення економічного розвитку держави в цілому та її регіонах.

– поширення досвіду співпраці органів місцевого самоврядування з міністерствами, відомствами, органами виконавчої влади щодо реалізації у  вирішенні  взаємоузгоджених питань.

 

  1. ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН

3.1. Сторона 2 бере на себе зобов’язання щодо надання матеріально-технічної та методичної допомоги в організації військово-патріотичного виховання молоді в м. Фастові.

3.2.  Сторона 1 бере на себе зобов’язання передати Стороні 2 квартири в кількості  15  (п’ятнадцять ) загальною площею не менше 700 кв. м.                  у м. Фастові Київської області з метою забезпечення житлом військовослужбовців та членів їх сімей Служби зовнішньої розвідки України.

3.3. З метою стимулювання соціального розвитку м. Фастова            Сторона 2 бере на себе зобов’язання вживати необхідних заходів щодо передачі Стороні 1 земельної ділянки площею  (21.0247) га та майновий комплекс військового містечка № 6 у м. Фастові, що знаходиться в державній власності по вул. Інтернаціональній, 23 у м. Фастові Київської області  у  комунальну власність територіальної громади м. Фастова.

 

  1. СПІЛЬНА ДІЯЛЬНІСТЬ

4.1. Під час виконання даного Договору Сторони прагнутимуть будувати свої взаємовідносини на підставі рівності, чесного партнерства та захисту інтересів одна одної.

4.2. Під час провадження діяльності кожної із Сторін відповідно до своїх інтересів Сторони зобов’язуються діяти на засадах взаємної вигоди для досягнення цілей, намічених цим Договором. Діяльність Сторін за цим Договором не передбачає досягнення будь-якої спільної господарської мети та отримання прибутку.

4.3. Сторони вживатимуть заходів для визначення пріоритетів та додаткових ініціатив, деталізованих планів спільних дій та реалізації всіх узгоджених питань, що є предметом цього Договору.

4.4. Сторони будуть підтримувати впровадження спільно розроблених планів для досягнення узгодженої Сторонами мети та в межах своїх прав і компетенції докладатимуть зусиль у реалізації умов цього Договору.

4.5. Для як найшвидшого досягнення цілей за цим Договором Сторони зобов’язуються проводити взаємні спільні консультації, зустрічі, переговори.

4.6. Сторони погодилася вживати заходів щодо проведення спільних зустрічей на предмет реалізації умов цього Договору. Розроблення взаємного порядку спільно узгоджених дій.

4.7. В рамках реалізації даного Договору Сторони укладають окремі договори з метою досягнення мети, передбаченої умовами даного Договору.

 

  1. ДІЯ ДОГОВОРУ ТА ПОРЯДОК ЙОГО РОЗІРВАННЯ

5.1. Цей Договір вступає в дію з моменту його підписання і укладається Сторонами строком на два роки та діє до повного виконання Сторонами взятих на себе зобов’язань.

Строк дії цього Договору вважається продовжений той самий строк, якщо жодна із Сторін не виявила письмових пропозицій про його розірвання до закінчення строку його дії.

5.2. Зміни та доповнення до цього Договору можуть бути внесені за взаємною згодою Сторін, що оформлюється додатковими угодами до нього, які є його невід’ємними частинами.

5.3. Будь-яка зі Сторін у праві розірвати цей Договір у будь-який час, за умови письмового інформування іншої Сторони, не пізніше ніж за місяць.

5.4. У разі виникнення спірних питань між Сторонами щодо умов цього Договору або заходів, які впроваджуються у його рамках, Сторони погоджуються докласти всіх можливих зусиль для того, щоб вирішити такі питання шляхом проведення переговорів.

 

  1. ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ

6.1. Цей Договір Цей Договір укладено при повному розумінні Сторонами його умов та термінології українською мовою у двох автентичних примірниках, які мають однакову юридичну силу, – по одному для кожної із Сторін.

6.2. Жодна із Сторін не має права без письмової згоди іншої Сторони передати третій особі свої обов’язки та права за цим Договором або їх частину.

 

  1. ПІДПИСИ СТОРІН

 

Фастівська міська рада                            Голова СЗР України

 

____________ М.В. Нетяжук                   ____________ В.В. Євдокимов

 

 

 

 

 

 

 

 

Секретар  міської  ради                                                               С.А.Ясінський

 

 

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ