Про проведення голосування за місцеві ініціативи щодо концепції розвитку та реконструкції Вечірнього ринку, розташованого за адресою: Київська область, місто Фастів, вул.Соборна,45

  • 28.11.2019

                                                                                                                         ПРОЕКТ

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я

                                                                      

Про проведення голосування за місцеві ініціативи щодо концепції розвитку та реконструкції Вечірнього ринку, розташованого за адресою: Київська область, місто Фастів, вул.Соборна,45

З метою забезпечення дотримання на території міста Фастова вимог Конституції України щодо вільного вираження громадянами своїх поглядів і  переконань та на виконання вимог Положення про місцеві ініціативи, керуючись ст.34 Конституції України та ст.9, ст.25,26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Провести голосування за місцеві ініціативи щодо концепції розвитку та реконструкції Вечірнього ринку, розташованого за адресою: Київська область, місто Фастів, вул.Соборна,45 у терміни, визначені робочою групою.
  2. Визначити місцем для голосування за місцеві ініціативи центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Фастівської міської ради за адресою: м.Фастів, пл.Соборна,1 (1-й поверх адмінбудівлі, хол).

Режим роботи: понеділок-п’ятниця –  08.00год – 17.00год; субота – 08.00год – 15.00год, без обідньої перерви;  неділя – вихідний.

  1. Визначити відповідальними особами, які супроводжують голосування на паперових носіях начальника відділу організаційного забезпечення діяльності ради та її органів Сірченко Ларису Василівну, начальника Центру надання адміністративних послуг Наливайко Тетяну Федорівну.
  2. Визначити відповідальними особами, які супроводжують електронне голосування на веб-порталі Фонду Східна Європа завідувача сектору демократичних ініціатив Рудяк Людмилу Іванівну, головного спеціаліста управління економіки та міжнародного співробітництва Вишнякову Тетяну Олександрівну.
  1. Доручити відділу господарського забезпечення виконавчого комітету Фастівської міської ради облаштувати місце для голосування та підготувати необхідні матеріали за три дні до початку голосування.
  2. Копію даного рішення направити представнику місцевої ініціативи щодо концепції розвитку та реконструкції  Вечірнього ринку.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря міської ради.

 

Міський голова                                                                  М.В. Нетяжук

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ