Цікава і корисна екскурсія

  • 24.10.2019

Фастівською міськрайонною філією Київського обласного центру зайнятості організовано професіографічну екскурсію для учнів Фастівської вечірньої загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенів до Приватного вищого навчального закладу Товариства сприяння обороні України “Фастівський автомобільно-дорожній технікум”. Мета заходу –  допомога у проходженні періоду професійної адаптації, можливість оцінити перспективи працевлаштування після закінчення навчального закладу, професійна орієнтація, сприяння формуванню позитивного іміджу служби зайнятості, інформування молоді та населення про стан ринку праці.

Заступник директора технікуму Катерина Старікова радо зустріла учнів,  провела цікаву та пізнавальну екскурсію по закладу. Учасники заходу дізналися про форми, умови та терміни навчання.

Школярі мали змогу розглянути навчальні зали, аудиторії, технічне забезпечення, наочність навчальних  технічних моделей. Поспілкувалися з викладачами. Дізналися про можливості щодо навчання за напрямом «автомобільний транспорт» та навчання на всі категорії водія автотранспортних закладів.

На всі питання, що цікавили присутніх, надані вичерпні та повні відповіді. Захід відбувся в дружній та позитивній атмосфері.

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ