Ти лідер – ти людина майбутнього!

  • 26.09.2019

Сучасна міська молодь, представники органів учнівського самоуправління 10 шкіл міста, це чудово розуміють та прагнуть повсякчас розвивати свої лідерські якості.  Саме під таким гаслом 25 вересня відбувся збір лідерів учнівського самоврядування. З вітальним словом до учнів звернулася заступник міського голови з гуманітарних питань Олена Давиденко.

З Оленою давиденко говорили про участь української делегації в робочій поїздці до Китаю та представила Міжнародну програму «Один пояс – один шлях», в якій бере участь наше місто, з головою ради учнівського самоврядування Веронікою Нагорною – про поїздку фастівської учнівської молоді у м. Валч.

Потім лідери об’єдналися у чотири групи, які працювали у івент-майстерні: «Формуємо лідерські якості» за напрямами: «Імідж лідера», «Соціальні мережі. Кібербезпека», «Використання методу графології у PR-менеджменті», «Суспільство. Останній шанс».

З учнями працювали івент-майстри: Авраменко Євгенія – практичний психолог ФНРЦ; Суха Ганна – педагог-організатор, психолог Фастівського академічного ліцею №9; Підгурська Софія – практичний психолог ЗДО№6 «Казка»; Гайдаєнко Марина – член міжнародного громадського руху АллатРа.

 

Джерело: Фастівський центр позашкільної роботи

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ