Про нагородження з нагоди  76-ї річниці  визволення м. Фастова від фашистських  загарбників

  • 04.11.2019

ФАСТІВСЬКА  МІСЬКА  РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

Від 01.11.2019                                                                                        № 361од

 

м. Фаств

Про нагородження з нагоди  76-ї річниці

 визволення м. Фастова від фашистських

 загарбників

 

За багаторічну сумлінну працю на благо Батьківщини, вагомий  внесок в патріотичне виховання молоді міста, активну життєву позицію  та з нагоди відзначення 76-ї річниці визволення м. Фастова від фашистських загарбників, керуючись п.20  ч.4 ст. 42  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:

  1. Нагородити членів  Фастівської міської організації інвалідів війни, Збройних Сил та учасників бойових дій та членів Фастівської міської організації ветеранів України, грамотою  виконавчого комітету Фастівської міської ради, з виплатою матеріального  заохочення в  розмірі    621 грн. 12 коп. кожному, з урахуванням податків,  а саме:
  • Собіянського Бориса Андрійовича;
  • Гриба Петра Володимировича;
  • Тимошенка Григорія Ісаковича;
  • Данілову Наталію Федорівну.

 

  1. Начальнику  фінансово – господарського   відділу, головному бухгалтеру, нарахувати та виплатити вищевказаним особам матеріальну винагороду на загальну суму 2484 грн. 48 коп. за рахунок  коштів міського бюджету та програми «Соціально-економічного та культурного розвитку м. Фастова на 2019 рік»,  програми «Нагородження відзнаками міського рівня, організація і проведення урочистих та інших заходів у м. Фастів  на 2018-2021 роки».

Міський голова                                                               М.В. Нетяжук

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ