У Фастові відбулися спортивні ігри «Учнівська ліга «Здорова Україна» – «Вища Ліга»

  • 29.05.2023

Сьогодні Фастів приймав гостей з різних куточків Фастівського району! До міста з’їхалися учасники спортивних ігор «Учнівська ліга «Здорова Україна» – «Вища Ліга»

Команди Фастівської, Боярської, Бишівської, Гатненської, Глевахівської та Калинівської громад змагалися  в іграх «Cool Games», доджбол, малюкбол та регбі-5. В цих іграх – кожен – переможець, бо головна задача тут –  презентувати свою вправність та напрацювати досвід спортивної боротьби.

Фастівську громаду представляли команди Фастівського академічного ліцею №2 та Борівського академічного ліцею.

На церемонію відкриття до Фастова завітали керівництво області – директор департаменту освіти і науки КОВА Ярослава Тростянська, начальник управління молоді та спорту КОВА Сергій Тимофєєв, начальник Київського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН Анатолій Ільченко та району – заступниця голови Фастівської РВА Наталія Сперкач.

Усі бажали дітям щасливих стартів та впевнених перемог!

І хоча ігри були перервані черговою атакою рашистів, а діти знову вимушені були перебувати в укриттях, спортивного запалу в учнів не поменшало! Пишаємось нашими дітками, юними незламними українцями!

Нагадаємо, координаторка у Фастівській громаді – вчителька Фастівського академічного ліцею №2, амбасадорка проекту «Нова фізична культура – здорова громада» Любов Самашко

 

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ