За участі громадськості

  • 29.12.2020

В актовій залі міської ради відбулись громадські слухання, під час яких на розгляд мешканців міста були представлені графічні та текстові матеріали містобудівної документації: «Детальний план території культової споруди в м.Фастів Київської області». Її передбачається звести на вулиці Друкарській, 2.

Мета розроблення детального плану – уточнення планувальною організацією території громадської забудови, а саме визначення можливості розташування будинку молитви з подальшим оформленням дозвільних документів на їх будівництво. Від громадськості за результатами заслуховування зауважень та пропозицій не надійшло. В зібранні взяла участь перший заступник міського голови О. Зикова.

Практика  проведення громадських слухань передбачена ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядком проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого Кабінетом міністрів України № 555 від 25 травня 2011 року.

 

 

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ