Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади “Вчитель-реабілітолог”

Управління освіти виконавчого комітету Фастівської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:

 

  • Вчитель-реабілітолог Комунального закладу «Інклюзивно – ресурсний центр» Фастівської міської ради, який знаходиться за адресою: м.Фастів, вул.Гетьманська, 79А.

 

Загальні  вимоги до претендента на посаду “вчитель-реабілітолог”:  громадянин України, вільне володіння державною мовою, вища освіта на рівні спеціаліста або магістра за спеціальністю «Вчитель-реабілітолог», стаж педагогічної роботи не менше трьох років за фахом, високі моральні якості та стан здоров’я, що дозволяє виконувати професійні обов’язки.

Заяви приймаються з 20.10.2020  по 18.11.2020  за адресою: 08500, м. Фастів, вул. Гетьманська,79 А понеділок-п´ятниця  з 08.00 до 16.00. Вихідні: субота, неділя.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

– копію паспорта громадянина України,

– письмову заяву про участь у конкурсі (додаток 1),

– резюме у довільній формі,

– копію трудової книжки;

– копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками

присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня,

-атестаційний лист педагогічного працівника;

– письмову згоду на збір та обробку персональних даних (додаток 2).

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої нею інформації.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається cекретарем конкурсної комісії Бурченко О.І.(04565) 6-10-04, електронна адреса: fastivirc@ukr.net

Конкурсний відбір проходить:

з 20.10.2020  по 18.11.2020 – подання документів претендентами на посаду вчителя-реабілітолога Комунального закладу «Інклюзивно – ресурсний центр» Фастівської міської ради.

У разі надіслання документів поштою, датою подання документів вважається дата, зазначена на поштовому штемпелі.

У разі невідповідності наданих документів встановленим вимогам, претенденти на заміщення вакантної посади до конкурсного відбору не допускаються, про що впродовж трьох днів їм повідомляється управлінням освіти виконавчого комітету Фастівської міської ради.

Документи, подані після закінчення встановленого строку, не розглядаються та повертаються особам, які їх подали.

Усі претенденти, які своєчасно подали документи для участі у конкурсі, не пізніше ніж протягом десяти календарних днів з дати закінчення строку подання документів письмово повідомляються управлінням освіти виконавчого комітету Фастівської міської ради про прийняте рішення щодо їх кандидатур, а також про дату, місце та час проведення конкурсу.

Заява

Згода

БІЛЬШЕ НОВИН

ДИВИТИСЬ